zondag 12 februari 2012

Op zoek naar mijn nieuwe ik


Buiten de blog "luisternaarjezelf.blogspot.com" heb ik tegelijkertijd ook een blog gemaakt "jopeke.blogspot.com". Op de laatst genoemde blog gaat het over de meer technische kant van mezelf, nml het bekijken van de mogelijkheden van hedendaagse multimedia apparaten.
Een goede vriend van me, maakte de opmerking waarom niet alles gewoon in 1 blog plaatsen gezien de verzameling van intersesses, eigenschappen enzovoort van mezelf.
Zie hier mijn antwoord over deze denkpiste:

Ik weet nog niet in welke richting ik verder uitga met massages of meditatie. Momenteel heb ik gewoon de drang (mssn foute woordkeuze) om mensen te masseren, waarbij ik eigenlijk aandacht schenk aan een persoon en meer specifiek dat gedeelte waar er aandacht nodig is. Maar het is wel zo dat ik mensen wil helpen op dat vlak. En hierbij ga ik proberen dit verder uit te breiden en heb ik voor mezelf uitgemaakt dat ik het technische stukje niet ga samenvoegen met het stukje persoonlijke ontwikkeling, aangezien het doelpubliek toch wel verschillend is (maar dit hoeft niet altijd zo te zijn natuurlijk).
Mijn idee is om een homepagina te maken rond dit gedeelte in mijn leven. En het maken van mijn blogje 'luisternaarjezelf' was hierbij een eerste aanzet.
Het is niet zo vanzelfsprekend om dit te doen, aangezien het over persoonlijke zaken gaat, waar ik in het verleden met niemand over sprak. Maar ik voel nu wel de noodzaak om dit te doen. Het is nu bijna 3 jaar geleden dat ik gestart ben met het op zoek gaan naar wat het leven zo moeilijk maakt voor mij. En momenteel heb ik het gevoel dat dit veel duidelijker is geworden en begin ik  een beter zicht te krijgen over wat ik met mijn leven wil aanvangen. En momenteel is het geven van massages 1 van de zaken die ik wens te integreren in mijn leven.
 
Johan
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten